ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Décor ελληνικού επίπλου δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής και εμπορίας επίπλου τόσο στον τομέα της λιανικής όσο και στη χονδρική από το 1987 έχοντας σταθερό παρανομαστή της δράσης της τον σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της.

Με 30 χρόνια εμπειρία το εξειδικευμένο και άκρως καταρτισμένο προσωπικό της και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εγγυώνται για την αξιοπιστία της, τη ποιότητα και διαχρονικότητα των προϊόντων της και τις καινοτόμες προτάσεις της, που προσφέρει στο χώρο του επίπλου.

Στην επιχείρηση Décor ελληνικού επίπλου έχετε τη δυνατότητα να δείτε μια ευρεία γκάμα προϊόντων τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποικιλία σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες του επίπλου που ενδιαφέρεστε.

Επίσης σε συνεργασία με εμάς σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας ιδέα και να την πραγματοποιήσετε μέσα από τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών που μπορούμε να σας παρέχουμε.

Με εκτίμηση,
Νίκος ΑντωνόπουλοςΟ ιδρυτής της επιχείρησης Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος ανήκει στα ιδρυτικά μέλη κυρίαρχου συνεταιρισμού Ελλήνων κατασκευαστών επίπλου, έχει ως σταθερά στην παραγωγή των προϊόντων του, τον αυστηρό έλεγχο, καθώς επίσης και την ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και ποιότητα αυτών.